CASAVABENE

Appartementen

vakantie piemonte Wat wij bieden vakantiehuis piemonte

Wij staan graag voor u klaar, om van uw vakantie in Piëmonte een succes te maken. Ons terrein staat u volledig ter beschikking, waarbij u vanaf de diverse terrassen kunt genieten van de natuur, de rust en de ruimte. Elk terras biedt weer een ander uitzicht op de prachtige omgeving van de Langhe.


Tips

Logeren bij Nederlanders in Italië heeft zo zijn voordelen, maar voornamelijk in de taal. Wij informeren u op diverse wijzen over al het moois wat onze regio te bieden heeft. Zo ligt er op elke kamer een informatiemap en boekje van de regio, vermelden wij op het informatiebord welke evenementen er in de regio zijn en delen wij graag met u onze persoonlijke favorieten.


Bed- en linnengoed

De appartementen en B&B kamer zijn uitgerust met bed- en linnengoed. Het beddengoed wordt één keer per week verschoond. Het linnengoed wordt twee keer per week verschoond. Natuurlijk kunt u altijd vragen om een extra tussentijdse wissel. Voor naar het strand of zwembad vragen wij u uw eigen handdoeken mee te nemen.


Bibliotheek

Wij hebben een ruim assortiment aan boeken welke tot uw beschikking staan. In elk appartement hebben wij een kleine collectie neergelegd, maar vraag gerust wat wij nog meer hebben. Zo kunt u wegdromen in een boek terwijl u geniet van uw verblijf.


Ontbijt

Indien gewenst regelen wij in het hoogseizoen elke morgen vers brood van de bakker.

Wij kunnen voor u ook een compleet ontbijt verzorgen. 

De kosten voor het ontbijt bedragen €10,- p.p. (incl. bij de B&B Kamer). Het ontbijt wordt geserveerd tussen 8.30 en 11.00. U kunt tijdens het ontbijt genieten van o.a.  • Koffie, thee, melk en/of sapje
  • Vers brood en croissants
  • Yoghurt
  • Vers fruit uit de tuin
  • Zelfgemaakte jam
  • Kaas en vleesbeleg uit de regio
  • Een eitje (als het kan van de buren)


Wanneer u speciale wensen heeft voor het ontbijt dan kunt u deze bij de reservering opgeven.


b&b piemonte, bed and breakfast piemonte italie


Gratis draadloos internet (wifi)

Er is een gratis draadloos netwerk beschikbaar voor internet(wifi) op het gehele terrein, zo kunt u ook tijdens uw vakantie op de hoogte blijven van actuele ontwikkelingen buiten Casavabene.

Kampvuur / BBQ

Geregeld organiseren wij een BBQ avond, waarbij iedereen welkom is en zelf iets bijdraagt.


Zwembad


Voor een aangename verkoeling hebben wij een opzet zwembad. Het zwembad heeft een diameter van 5 meter en is circa 1,2 meter diep. Een heerlijke ervaring om rond te dobberen in onze prachtige omgeving.


Wandelen en Fietsen piemonte wandelen piemonte

Voor wie graag wil wandelen of fietsen hebben wij diverse kaarten beschikbaar.


Kunst op de kamers

Op de kamers hebben wij diverse werken hangen van Steven Kost. Steven heeft verschillende karakteristieke plaatjes uit de omgeving in aquarel weergegeven. Het is mogelijk de werken aan te schaffen.
Huisdieren
Huisdieren mee, alleen in het voor- en naseizoen en in overleg.


B&B kamer als extra slaapkamer bed en breakfast piemonte

Onze appartementen en Bed en Breakfast kamer zijn geschikt voor twee personen. Om een extra slaapkamer te hebben is het mogelijk de B&B kamer mee te huren bij de Studio 'Classico'. De prijs voor het mee huren van de B&B kamer is €250,-

 

Verhuur van het hele huis

Het is mogelijk het hele huis, alle appartementen en B&B kamer als geheel te huren. In dat geval is het ook nog mogelijk om op ons terrein een aantal tenten te plaatsen. De mogelijkheden en de prijs zijn afhankelijk van de periode in het jaar en natuurlijk de beschikbaarheid.Voor meer informatie kunt u ons altijd bereiken via het contactformulier of op info@casavabene.com

Bellen
Info